Indlæser Begivenheder

10. aug 2023 kl. 10:00 17:00

 Udstillingsåbning! Rumstationen – På mission med Andreas Mogensen 

Kom og deltag i åbningen af vores nye udstilling om livet på Den Internationale Rumstation på Danmarks Tekniske Museum den 10. august kl. 10!

Udstillingen bygger på et samarbejde med en række danske museer og science centre, som er gået sammen om at fortælle hele Danmark om Andreas Mogensens nye rummission, Huginn.

Hele åbningsdagen vil være fyldt med et festfyrværkeri af aktiviteter for både børn og voksne. Glæd dig til:

🚀 Byg din egen rumraket og landingsmodul. Udforsk dine kreative evner og lav din egen unikke rumraket – og se hvor langt du kan sende den afsted.

📽️ Tag en tur i rummet på green screen. Tegn din drømme-rumraket, og få taget billeder, hvor du svæver rundt i rummet siddende på din egen rumraket.

🔧 Skramloteket kommer og viser, hvordan man kan bygge fantastiske ting ved at genbruge gammelt skrammel. Lad din fantasi få frit løb – kan du bygge et rumskib af skrammel?

🚀 Experimentarium viser et imponerende rumshow. Få svar på, hvor langt ude i rummet Den Internationale Rumstation ligger, hvad der får et rumskib til at flyve og meget andet.

🌌 Observatoriet præsenterer deres oppustelige planetarium. Træd ind i en magisk verden af stjernebilleder og fortællinger, mens du kigger op på den fortryllende stjernehimmel.

🍦 Og det er ikke alt! Der vil være gratis astronaut-is fra Premier Is til de første 400 heldige gæster.

Aktiviteterne vil løbe fra kl. 10 til 14, så sørg for at komme i god tid for at få mest muligt ud af dagen.

Vi ser frem til at se dig og give dig en uforglemmelig oplevelse i rummets fascinerende verden! Del begivenheden med dine venner og familie, så de ikke går glip af dette unikke arrangement. Vi ses på Danmarks Tekniske Museum! 🚀🌌

Udstillingen er lavet i forbindelse med Rumrejsen 2023, du kan læse meget mere om alle aktører her: https://www.rumrejsen2023.dk/

Fabriksvej 25
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Maps
49 22 26 11
Se Sted hjemmeside