Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Hver tirsdag er der rundvisning med Poul kl. 11 og kl. 13, som blandt andet fortæller om flysamlingen, de flotte biler og den store modeljernbane.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Gratis rundvisning ved en af museets frivillige, Per Ottosen, der blandt andet fortæller om den fantastiske flysamling. Hver onsdag kl. 11 og kl. 13.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Der er åbent i museets Kandestøberi fra kl. 10:30 til 15, hvor der bliver støbt flotte tinsoldater og du selv kan male din egen tinsoldat. Det koster 25 kr. pr. tinsoldat.