Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

I dag kan du møde vores frivillige guide, Henning, som kan fortælle en masse om teknikkens TV-historie og museets flysamling. Henning åbner også gerne op for den fascinerende OB-vogn fra Danmarks Radio, det lille gule fly Jodel 112 og den flotte blå helikopter Bell 47 for interesserede børn. Så hvis du har lyst til at komme ekstraordinært tæt på teknikken, så tag endelig fat i Henning som er på museet fra kl. 10 til 15. Der er ikke adgang til nævnte genstande uden ledsagelse af museumsguide. Covid19 information: Hold min. 1 meters afstand til andre gæster og husk at sprit hænder af ved de opstillede håndspritstandere.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Hver tirsdag er der rundvisning med Poul kl. 11 og kl. 13, som blandt andet fortæller om flysamlingen, de flotte biler og den store modeljernbane.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Gratis rundvisning ved en af museets frivillige, Per Ottosen, der blandt andet fortæller om den fantastiske flysamling. Hver onsdag kl. 11 og kl. 13.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Museets frivillige guide, Hardy, viser rundt på museet hver torsdag kl. 13.00. Han fortæller om de gamle biler og Andreas Mogensens rumkapsel.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Museets frivillige guide, Jan, viser rundt på museet hver torsdag kl. 11.00 og kl. 13.00. Han fortæller om de gamle biler og flyvemaskiner.

Nat på museet

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

En hyggelig fredag aften med masser af brandbiler, tog og gode fortællinger på museet. Kulturnatten i Helsingør er i år aflyst, men vi fastholder aftenåbent den sidste fredag i september. Så kom og oplev museet med hele familien, mens mørket falder på. Zonens brandstation vil være bemandet så du kan komme helt tæt på de gamle brand- og redningsbiler, modeljernbanens værksted vil være åbent og museets minitog vil køre udenfor i faklernes skær hele aftenen. Derudover vil der kl. 17:30 og 19:30 være gratis rundvisninger på museet. ”Nat på museet” vil være fra kl. 17 til 21, og i aftenens anledning vil der være særpris på entré – kun 50 kr. pr. voksen. Børn under 18 år er gratis. Billet til minitoget koster 25 kr. pr. person. Museets café serverer spaghetti med kødsovs, som skal bestilles på forhånd på aj@tekniskmuseum.dk.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Kom med indenfor i det magnetiske og elektriske værksted, når vi i efterårsferien inviterer til leg og sjove eksperimenter i H.C. Ørsteds fodspor. I museets værksted MAKERSPACE vil der være aktiviteter for både de store og de små. Leg med de magiske magneter, lav din egen elektromagnet eller byg et kompas, du kan tage med hjem. H.C Ørsted opdagede for 200 år siden elektromagnetismen med enkle eksperimenter, og vi genskaber dem sammen i værkstedet. Se hvordan kompasnålen danser under kobberledningen, og lær hvordan strøm bliver til bevægelse, og hvordan bevægelse bliver til strøm. Vi glæder os til at lege med jer alle dage i efterårsferien fra kl. 10.30-15.00. Aktivitetsarmbånd der giver adgang til værkstedet i MAKERSPACE koster 25 kr.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube