Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25Helsingør,

Museets frivillige guide, Hardy, viser rundt på museet hver torsdag kl. 13.00. Han fortæller om de gamle biler og Andreas Mogensens rumkapsel.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25Helsingør,

Museets frivillige guide, Jan, viser rundt på museet hver torsdag kl. 11.00 og kl. 13.00. Han fortæller om de gamle biler og flyvemaskiner.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25Helsingør,

I dag kan du møde vores frivillige guide, Henning, som kan fortælle en masse om teknikkens TV-historie og museets flysamling. Henning åbner også gerne op for den fascinerende OB-vogn fra Danmarks Radio, det lille gule fly Jodel 112 og den flotte blå helikopter Bell 47 for interesserede børn. Så hvis du har lyst til at komme ekstraordinært tæt på teknikken, så tag endelig fat i Henning som er på museet fra kl. 10 til 15. Der er ikke adgang til nævnte genstande uden ledsagelse af museumsguide.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25Helsingør,

Hver tirsdag er der rundvisning med Poul kl. 11 og kl. 13, som blandt andet fortæller om flysamlingen, de flotte biler og den store modeljernbane.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25Helsingør,

Gratis rundvisning ved en af museets frivillige, Per Ottosen, der blandt andet fortæller om den fantastiske flysamling. Hver onsdag kl. 11 og kl. 13.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25Helsingør,

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin