Børnefødselsdag

Har du lyst til at holde en sej fødselsdagsfest på Danmarks Tekniske Museum?

Flyv med på mission
– En fantastisk fødselsdagsfest, som ingen andre! 

Prøv vores unikke børnefødselsdag, hvor fødselsdagsbarnet sammen med sine gæster lærer om fly igennem sjove fortællinger og aktiviteter.  

Når I holder fødselsdagsfest på Danmarks Tekniske Museum, bliver I budt velkommen af vores pilot*, som har mistet den vigtige kode til sin hemmelige kuffert. Nu skal I hjælpe piloten med at finde den tabte kode på en jagt rundt på museet. 

Derefter er der fest i jeres festlige fødselsdagslokale med flyvermenu og workshop med fly. Her kan en eventuel gaveuddeling også foregå.  

Derudover er der selvfølgelig også tid til at børnene kan udforske museet på egen hånd, og opleve de mange flotte udstillinger 

*Personen som optræder som Pilot er ikke en rigtig pilot, men en ansat hos Danmarks Tekniske Museum. Piloten er ikke til stede under hele fødselsdagen, så det forventes at forældrene deltager aktivt i forløbet. 

Book børnefødselsdag her

Praktiske oplysninger

En fødselsdagsfest hos os egner sig bedst til børn mellem syv og ti år, og vi har plads til op til 20 børn. Børnefødselsdagen er inklusive flyvermenu og slikpose. Der bliver dækket festligt op i fødselsdagslokalet, som er jeres i to timer.

Man må gerne selv medbringe kage til fødselsdagsfesten, dog skal man også selv medbringe service til kagen og selv rydde op. Det er efter aftale muligt også selv medbringe mad, hvis man skulle have lyst til det. Der er kaffe og vand til de voksne.   

Efter de to timer, fødselsdagsarrangementet varer, er der tid på egen hånd på museet. Børnene kan for eksempel se vores mange fly og biler og Andreas Mogensens rumkapsel. I weekenderne har vi ofte værksted eller aktiviteter for børn, som man er velkommen til at deltage i.

Fødselsdagsdeltagerne er velkomne til at blive til lukketid, selvfølgelig under opsyn af deres voksne.  

Information