Indlæser Begivenheder

Vinterferie – helt uden strøm

10. februar – 18. februar, kl. 10.30-15.30

Spil i stedet BRIO’s labyrintspil og skriv din score på tavlen. Hver dag udlodder vi en Goodie-bag til den spiller med den højeste score! Vinderen kåres sidst på dagen og annonceres på Facebook og Instagram – så følg os og hold øje. 

I kan også sy jeres helt egen stofpose med en symaskine, der syr på håndkræft – eller prøve kræfter med vores hånddrevne boremaskine og bygge en mølle. 

Er I mere til at slappe af, kan I lytte til traktgrammofonens toner eller se på eksotiske feriebilleder og filmscener i 3D med ViewMasteren – det er næsten, som at være der selv. 

Kom indenfor og bliv inspireret af de mange aktiviteter helt uden strøm. Måske har du selv en god idé til, hvordan vi kan blive bedre til at spare på strømmen?  

Skriv den ned på skrivemaskinen og hæng den op, så andre kan blive inspireret til at leve mere miljøvenligt, grønt og helt uden strøm! 

Del din bedste oplevelse i værkstedet på vores Instagram eller Facebook. Brug hashtagget #HeltUdenStrøm, så er du automatisk med i lodtrækningen. Vi trækker en vinder både på Facebook og Instagram i uge 8.

#HeltUdenStrøm

Åbningstider: lørdag den 10. februar – søndag den 18. februar, kl.10.30 – 15.30

Pris: Aktiviterne er gratis at deltage i, når entréen er betalt. Se vores entrépriser her.

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret om kommende begivenheder på museet.

Fabriksvej 25
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Maps
49 22 26 11
Se Sted hjemmeside