• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Modeljernbanetræf

15 september kl. 10:00 - 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 10:00, repeating until 15. september 2019

Begivenhed Navigation

Modeljernbanetraef

Så er det igen blevet tid til årets største oplevelse i mini format. Kom og besøg modeljernbanetræffet der igen i år fylder museet med modeljernbaner i alle størrelser.

Til træffet kan du se modeljernbaneanlæg fra over 20 forskellige klubber og private. Modeltogene kører rundt i museets haller, så alle besøgende kan opleve jernbanerne på helt tæt hold. Der vil være alt fra små baneanlæg på 2×2 meter med masser af finurlige detaljer til kæmpe anlæg med mange tog og lange vognsæt. Absolut i særklasse er de store modeller, som kører ved hjælp af rigtig damp på kedlerne. Så få en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Museet råder også over en samling af modeltog fra mellemkrigstiden fra bl.a. Märklin. Perlen i samlingen er Krokodillen, som er en model af et af de lokomotiver, der kørte på St. Gotthard banen i Schweiz. Krokodillen har 100 år jubilæum i år og laves stadig som model – for samlere fås den også guldbelagt. Kom og se modellerne af Krokodillen fra før og nu.

Igen i år tilbyder vi starthjælp til nye entusiaster. Så hvis du har bedstefars gamle modellokomotiv liggende på loftet, så tag det under armen og med på træffet. Her kan du få hjælp af nogle af Danmarks bedste modeljernbaneeksperter til at få det gjort køreklart igen.

Museets eget mini-tog, Parkbane, kører også hele weekenden, så du kan komme ud og få luft i håret, og en sjov tur rundt på museets 800 meter lange togbane.

Praktisk information
Modeljernbanetræffet er for alle museets gæster i weekenden 14. og 15. september fra kl. 10 til 17. Det er gratis at opleve træffet, når der er betalt entre til museet.

Dato:
Tidspunkt: