Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DM i papirfly

17. maj 2019 kl. 11:00 - 15:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 11:00, repeating until 19. maj 2019

DM i papirflyvning på DTM

DM i papirflyvning på DTM

Bliv Danmarksmester i papirflyvning 2019

Kom til DM i papirfly i bededagsferien den 17., 18. og 19. maj på Danmarks Tekniske Museum og dyst i længdekast. Her kan du lære at folde aerodynamiske papirfly, og få målt længden af dine kast med laser.

Konkurrencen er både for børn og voksne, og er opdelt i længste kast for børn og unge i alderen 0-14 år, og længste kast for alle over 15 år. Der bliver kåret en Danmarksmester i begge kategorier.

Teknikken bag
Udover konkurrencen om at blive Danmarksmester, kan både børn og voksne øve sig i at folde spændende og tekniske papirfly – fx den flymodel der har sat verdensrekorden på 69.14 meter, eller er fly der kommer tilbage igen som en boomerang. Selvom foldning af et papirfly kan lyde nemt og simpelt, så kræver det at man holder tungen lige i munden. Hemmeligheden bag et godt fly er nemlig stor præcision og sirlige linjer, for at man kan opnå den helt rigtige aerodynamik. 

Derudover er der alle tre dage mulighed for at prøve kræfter med børnenes Danmarksrekord for det længste kast på 27,14 meter, som blev sat for to år siden. Denne skal selvfølgelig slås i år! Lykkes det, er der fede præmier på højkant og en plads i Børnenes Rekordbog. 

Det er gratis for både børn og voksne at folde papirfly, når entréen er betalt. Læs mere om museets åbningstider og priser her.

Detaljer

Dato:
17. maj 2019
Tidspunkt:
11:00 - 15:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Sted

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
4922 2611
Se Sted hjemmeside
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin