Vinterferie for fuld kraft

Danmarks Tekniske Museum byder på masser af aktiviteter for hele familien i vinterferien. Vær med til at støbe tinsoldater, deltage i arbejdsholdet ved det gamle Nilfisk samlebånd eller prøve en dampmaskine. Aktiviteterne er en del af den nyåbnede udstilling ”Industri: fra håndværk til robot

Ny udstilling

Museets nye udstilling ”Industri: fra håndværk til robot” viser en række afgørende nedslag i Danmarks udvikling som industrisamfund. Fra håndværksproduktion over den tidlige industrialisering og efterkrigstidens masseproduktion til nutidens automatisering, hvor robotter spiller en væsentlig rolle.

Aktiviteter for hele familien

I den nyåbnede udstilling vil der være masser af aktiviteter i hele vinterferien. Støb din egen tinsoldat i kandestøberens værksted. Gå rundt i museets flotte samling af dampmaskiner, og deltag i demonstrationen af dem. Oplev atmosfæren ved et rigtigt samlebånd fra Nilfisk støvsugerfabrik, og vær med til at samle en vaskeægte elektromotor. Og prøv kræfter med programmering af en topmoderne industrirobot, og se om du kan arbejde ligeså hurtig som den.

Modeltog, store fly og de originale LEGO klodser

Et besøg på Danmarks Tekniske Museum giver også adgang til en fantastisk samling af fly, med store passagerfly og en rigtig jetjager, du selv kan sidde i. I den store udstilling med modeltog, kan du opleve Danmarkshistorien i mini format med blandt andet den første jernbanestrækning mellem København og Roskilde. Er du til små og store opfindelser, så er museets patentsamling en guldgrube at dykke ned i, hvor du bla kan se de originale LEGO klodser fra 1958.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube