Testpersoner søges til gådejagt

Er du og din kæreste/ven mellem 25-40 år, og vil I være med til at teste den kommende gådejagt på Danmarks Tekniske Museum? I gådejagten skal I rundt forskellige steder på museet og løse mindre gåder, for til sidst at løse det store mysterie. I vores test skal vi se om det hele virker, men først og fremmest vil vi undersøge, hvordan det fungerer til at skabe en fælles oplevelse for jer her på museet.

Hvornår?
Vi afholder test mandag d. 25. oktober og torsdag d. 28. oktober i tidsrummet 10-18. Forvent at det tager 90 minutter i alt, hvoraf selve gådejagten tager 45-60 minutter. Efter testen har I mulighed for at gå rundt i udstillingen på egen hånd.

Hvem er I?
Vi søger unge og voksne på 25-40 år, der har lyst til at være med til testen. Vi søger primært par på date (uafhængig af hvor længe man har kendt hinanden), men venner eller grupper på op til tre personer er også velkomne til at skrive. Det er ikke vigtigt, om I har prøvet lignende aktiviteter før.

Hvor?
Testen foregår på Danmarks Tekniske Museum på Fabriksvej 25 i Helsingør.
Vi vil gerne være med!

Vi vil gerne være med!
Hvis I vil være med, så kontakt Martin Aggerbeck på ma@tekniskmuseum.dk og skriv i mailen, hvilke tidsrum, der vil passe jer.

Som tak for hjælpen, vil I få to fribilletter til museet pr. person, som I kan bruge senere (børn og unge op til 18 år kommer gratis ind). Desuden giver museet kaffe/te og kage på dagen.

Tilmelding senest torsdag d. 14. oktober.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin