Oplev en unik rejse med beatpoeten Claus Høxbroe

Beatpoet Claus Høxbroe er netop udkommet med rejse-digtsamlingen ‘Morgenen arbejder på en ny sol’ og markerer udgivelsen med et særarrangement på Danmarks Tekniske Museum lørdag den 8. september, hvor han vil oplæse i museets ikoniske SAS Caravelle fly Ulf Viking fra 1957.

Der er tale om en rejse-digtsamling og derfor har Høxbroe valgt at oplæse i Danmarks Tekniske Museums ikoniske SAS fly, for at understøtte temaet for bogen. Et helt unikt oplæsningsarrangement, hvor bogen bliver præsenteret ombord på flyet.

Claus Høxbroes nye beat-digtsamling ‘Morgenen arbejder på en ny sol’ er skrevet på landevejen, i en række forskellige lande og byer, men også på en indre rejse, en bevidsthed om sindets mørke baggård, men så sandelig også solsiden.

“Digtene er blevet til både blæsende gennem Florida i bil, konstant skiftende omgivelser som miles efter miles blev tilbagelagt. Nytårsaften i Miami, pulserende rytmer på Ocean Drive, til diners midt i ingenting. På Cuba, fra Havannas larm til Santiagos bjerge, men også gåture i Malmøs gader, svipture til Riga og Budapest og ikke mindst i København hvor jeg har min base.” fortæller Claus Høxbroe.

Praktisk information

Digtoplæsningen foregår lørdag den 8. september kl. 13 til 14:30. Der er to slags billetter til arrangementet, én med buskørsel fra København og tilbage igen, og én uden kørsel. I begge billetter indgår entré til museet samt et eksemplar af ‘Morgenen arbejder på en ny sol’.

Billetter til arrangementet købes gennem billetto.dk: https://billetto.dk/en/e/claus-hoxbroe-pa-vingerne-tickets-278244

Om udgivelsen: Claus Høxbroe, ‘Morgenen arbejder på en ny sol’, Udkommer d. 3. september 2018, 107 sider, Gentlemen’s Jockey Club

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin