Nytårskur i Zonens redningsstation

Kom og oplev når Zone-Gruppen på museet byder indenfor til Nytårskur onsdag den 15. januar 2020 kl. 11.00. Få en snak med Zonens folk, nyd et stykke kransekage og kig nærmere på redningsstationen, der er udstyret med køretøjer og redningsmateriel, som det så ud i slutningen af 1950’erne.

Tidligere var det i redningskorpsene en god tradition at indkalde personale og samarbejdspartnere til nytårsparade ved årsskiftet. Denne gamle tradition er taget op i form af en markering af nytåret i Zone-redningsstationen på Danmarks Tekniske Museum i Helsingør.

Zone-Gruppen byder på et glas portvin og kransekage, og der vil være taler af formanden for Zone-Gruppen Georg Tegne-Hansen og af formanden for Zone-Redningskorpsets Venner Frederik Madsen.

Praktisk information
Arrangementet foregår onsdag den 15. januar 2020 kl. 11. Alle er velkomne og det er gratis at deltage, når der er betalt entre til museet.

Museet har åbent fra kl. 10 til 16. Entré er 95 kr. – børn under 18 år er gratis. Medlemmer af Teknisk Museums Venner og Zone-Redningskorpsets Venner har gratis adgang.