Vi gør det nemt at gå trygt på museum

– information om covid-19 retningslinjer på museet

• Gratis parkering ved hovedindgangen
  • Ingen tidsbestilling, så kom når det passer dig
  • Masser af plads til at holde afstand – også i de enkelte udstillinger
  • Regulering af publikumsadfærd, øget rengøring og relevant afskærmning

Som besøgende på Danmarks Tekniske Museum skal du vide følgende:

• Adgang til museet kræver fremvisning af gyldigt coronapas. Alle personer på 15 år eller derover* skal dokumentere enten:
    • Negativ covid-19-test (antigen (hurtigtest) eller PCR), som er maks. 72 timer gammel ved ankomst.
    • Færdiggjort vaccinationsforløb mod covid-19. Den afsluttende vaccination skal være foretaget foretaget mindst 14 dage før datoen for ankomst på museet.
    • Tidligere smitte med covid-19 gennem en positiv covid-19-test , som er min. 14 dage og maks. 180 dage gammel.
      *Undtaget fra kravet om at vise coronapas er personer, der af enten medicinske årsager eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, ikke bør få foretaget en covid-19-test.
      ID-dokumentation: Ved fremvisning af coronapas skal du samtidig fremvise dokumentation på ID i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.
  • Skal du opdatere dit coronapas inden besøget, så ligger det nærmeste kviktestcenter 5 min fra museet: Laden på Vapnagård, Hovmarken 8, Helsingør
  • Brug mundbind eller visir under hele besøget (gælder for alle over 12 år), det gør museets ansatte også
  • Husk en varm trøje eller jakke, da der er køligt inde på museet
  • Rør ikke ved genstandene og følg pilene rundt
  • Begræns fysisk kontakt og hold afstand
  • Vask dine hænder ofte og brug håndsprit. Vi spritter alle fælles berøringsflader af i publikumsområderne flere gange dagligt
  • Bliv hjemme hvis du føler dig syg
  • Nys og host i dit ærme – ikke i dine hænder
  • Vi opfordrer til betaling med kreditkort
  • Rundvisninger og andre indendørs gruppearrangementer følger det gældende forsamlingsforbud, som pt. er 25 personer.
  • Respekter vores medarbejderes ret til at bede jer overholde retningslinjerne
  • Vi holder os løbende opdateret på sundhedsmyndighedernes anbefalinger

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på info@tekniskmuseum.dk

Danmarks Tekniske Museum © 2021