Museet søger 10-15-årige, der vil fortælle om deres hverdag med computerspil. 

På Danmarks Tekniske Museum skal vi til efteråret lave en udstilling om computerspil – derfor har vi brug for din hjælp. Vi leder efter inspiration og historier til vores udstilling, der skal hedde GAMER, og handle om computerspil og spilkultur. Udstillingen skal tage udgangspunkt i børn og unges brug af computerspil, og vi er derfor nysgerrige på, hvordan computerspil er en del af hverdagen. 

Vi leder efter børn og unge i alderen 10-15 år som spiller computerspil, og som kunne have lyst til at dele deres oplevelse med spillene med os. Materialet skal bruges som inspiration til udstillingens temaer og emner, og vi er derfor meget nysgerrige på hvad computerspil og gaming betyder for dig, der spiller computer. 

Opgaven 

Spiller du computerspil? Så kan du hjælpe os med at lave en fed udstilling, ved at skrive lidt om hvordan du spiller i din hverdag. Du kan fx besvare nogle spørgsmål som: 

  • Hvorfor spiller du computer?  
  • Hvorfor er det fedt at spille computer? 
  • Spiller du sammen med andre online? 
  • Hvilke spil kan du godt lide at spille, og hvorfor? 
  • Hvad kan du bedst lide ved at spille computer?  
  • Lærer du noget af at spille computer? 
  • Hvad betyder det for dig, at du kan spille computer? 
  • … eller noget helt andet, du synes vi skal vide computerspil til vores udstilling. 

Praktisk 

Dine oplevelser med computerspil skal være skrevet i et word-dokument.  

 Du må også meget gerne skrive dit navndin alder og en mailadresse til dig og dine forældre. Husk, at når du er under 18 år, skal du have tilladelse af dine forældre, når du sender dit dokument til os. 

Ved at sende dokumentet til os, giver I tilladelse til at vi opbevarer jeres mailadresser, og evt. må kontakte jer. Materialet vil kun blive benyttet fortroligt at museet.  

 Dokumentet sendes til Mette Posselt på mp@tekniskmuseum.dk. 

 Vi glæder os til at høre fra jer. 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin