Kom og oplev julehyggen i december

Juletræet er pyntet og museet inviterer indenfor til masser af hyggelige oplevelser. I aktivitetsværkstedet vil der være mulighed for kreativitet og fordybelse, og rundt på museet kan du gå på jagt efter nissehuer. Du kan også følge museets julekalender hjemmefra sofaen på Instagram.

Jul i rumværkstedet

I aktivitetsværkstedet kan du kreere anderledes julepynt som fx en sjov astronaut-sprællemand og flotte planet-julekugler. Det vil også være muligt at lave flotte månemalerier, som du kan bruge som en fin hjemmelavet julegave. Så hvad enten du er til utraditionel julepynt, eller har lyst til at prøve noget nyt, så læg endelig vejen forbi museets værksted. Mellem jul og nytår vil det også være muligt at lave nytårspusteraketter.

(H)julejagt og julekalender fra magasinet

Museets nisser har været på spil, så tag børnene med og deltag i museumsnissens (h)julejagt rundt i udstillingerne og vind en fin julegave i præmie. Du kan også følge magasinnissens julekalender på Instagram, hvor der hver dag vil være en ny gammel genstand, som ikke er udstillet på museet, men fyldt med sjove historier alligevel.

Jul i museets café

Når du har gået rundt i de kolde udstillingshaller, er du velkommen til at få varmen i museumscaféen. Julestemningen er i top med gode juletilbud, og i hele december vil der være en kop varm kakao med julesmåkager til 20 kr. Den 7. december er der yderligere julehygge med gratis gløgg hele dagen og mulighed for at købe æbleskiver.

Praktisk information

Museet har åbent tirsdag-søndag fra kl. 10 til 16 samt mandagene i juleferien, den 23. og 30. december. Museet holder lukket 24., 25. og 31. december samt 1. januar. Entré er gratis for børn under 18 år, 90 kr. for voksne og 80 kr. for pensionister og studerende.

Aktivitetsværkstedet har åbent alle weekender samt feriedagene omkring jul fra kl. 11 til 15. Det er gratis når entreen er betalt. Kit til planet-julekugler koster 20 kr., og der kan betales med Mobilepay i værkstedet.