Kom til DM i papirflyvning

 

I Store Bededagsferien kan du deltage i DM i papirflyvning på Danmarks Tekniske Museum, hvor du har mulighed for at vinde fede præmier.

De fleste af os har prøvet at lave et papirfly med de helt rigtige foldninger, så det kan flyve længst muligt. Men at få et papirfly til at flyve mere end 25 meter er ikke let. Det kræver et sirligt foldet fly og den helt rigtige kasteteknik.

I Store Bededagsferien kan du dyste i to discipliner, når Danmarks Tekniske Museum afholder DM i papirflyvning. Der dystes i flyvelængde og bedst designede fly.

Museet har indrettet et værksted, hvor man kan designe og udvikle sit eget fly. Derefter afprøver man sit fly på banen i museets store hal, hvor ens papirfly flyver om kap med de store fly, som er udstillet på museet.

Vinderne kåres af museets flyfrivillige, der ved alt om hvad det kræver at få et fly på vingerne. Vinderne vil blive offentlig gjort på museets Facebook og hjemmeside.

Arrangementet foregår fra fredag den 10. maj til søndag den 12. maj. Alle tre dage foregår det mellem kl. 11.00 og 15.00. Det er gratis at deltage, når der er betalt entre til museet. Børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube