K7 – syv dages gratis kultur for alle under 27 år.

Er du mellem 18 og 27 år? Så husk at du i hele uge 37 får gratis adgang til Danmarks Tekniske Museum samt en lang række museer i hele landet. Det sker i anledningen af kulturtilbuddet K7, der giver unge mellem 18 og 27 år gratis adgang til over 150 museer og udstillingssteder landet over. For at få adgang skal du downloade dit gratis K7-kort, der skal scannes ved indgang.

Bemærk at der den 14. og 15. september er uddannelsesdagene GRØN OMSTILLING – DIT UDANNELSESVALG på museet, hvor alle er velkomne men som også betyder at udvalgte udstillinger er delvist lukket.

Husk at downloade dit gratis K7-kort inden dit besøg og medbring billed-id.

Er du den, der besøger flest museer i uge 37, kan du vinde syv årskort til dig og dine venner. Tag et billede eller en video på alle de museer, du besøger, og smid det på Instagram med hashtagget #7dageskultur og vælg museet, du er på, som lokation.

Læs mere om K7 og download dit gratis K7 kort her.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin