International Science Museum Day fejres på Danmarks Tekniske Museum

Der er de opfindelser, der redder liv, dem som gør livet nemmere og så er der dem, der gør hverdagen en hel del sjovere. På den internationale mærkedag for tekniske museer har Danmarks Tekniske Museum valgt at sætte fokus på et bredt udvalg af opfindelser, der findes både på jorden og i rummet. Kom og gå på opdagelse i opfindelsernes verden søndag den 10. november.

Opfindelsesjagt for hele familien

Vi er alle omringet af opfindelser hver eneste dag, men det er sjældent, vi stopper op, og tænker over den betydning, de har for vores liv og hverdag. Nogle har måske bragt os tættere sammen, sørget for bedre levevilkår eller arbejdsforhold, og andre gør det måske i fremtiden.

I anledning af International Science Museum Day kan du og familien gå på en anderledes skattejagt rundt på museet. Dyk ned i nogle af de opfindelser der findes på museet, og find ud af hvilken dansk opfindelse, som astronauten Andreas Mogensen testede i rummet, og hvilken maskine der samlede familierne i 1980’erne. Løs opgaverne, find svar på spørgsmålene og vind en flot præmie samt gratis adgang til museet resten af 2019, med bl.a. adgang til museets juleaktiviteter og juleværksted.

International mærkedag for tekniske museer

Fejringen er et samarbejde mellem UNESCO, den internationale museumsorganisation ICOM og sammenslutningen af tekniske museer, og den finder sted den 10. november hvert år. Formålet er at få mennesker i hele verden til at engagere sig i nogle af de udfordringer, som vi står med, hvis verden skal udvikle sig i en bæredygtig retning.

Praktisk information

Søndag den 10. november har museet åbent fra kl. 10 til 16. Entré er gratis for børn under 18 år, 90 kr. for voksne og 80 kr. for pensionister og studerende.

Danmarks Tekniske Museum ligger ca. 40 minutters kørsel fra København. Af offentlig transport holder busserne 802 og 353 ved museet. Se også www.tekniskmuseum.dk

For yderligere information, kontakt venligst presseansvarlige Signe Tillisch, st@tekniskmuseum.dk, mobil 2677 1614.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube