Gæk, gæk, gæk – mit navn er kodet væk…

Påskeferie for hele familien på Danmarks Tekniske Museum. Du kan lave skægge binære gækkebreve med finurlige vintergækker, få nostalgien pirret i 60’er stuen eller dykke ned i smartphonens univers – og husk at hils på robotterne, der selvfølgelig ikke holder ferie.

Æg og skæg i Påskeværkstedet
Hver dag i påskeferien er der gang i museets påskeværksted, hvor du kan lave seje gækkebreve og skrive dit navn som en hemmelig kode med binære tal. Så medmindre at modtageren er lidt af et tal-geni, så er der sikkerhed for et påskeæg til afsenderen. Du kan også dekorere dit tekniske gækkebrev med sjove vintergækker af piberensere, eller lave flotte påskeæg af perler, lige til at hænge op derhjemme. Det er også muligt at opleve en række af museets robotter, møde C-3PO og R2D2´s fætter og se vores flotte Terminator og West World robotter. Og så kan du selv både prøve at klappe en dinosaur og programmere en OZObot ved hjælp af farvekoder.

Gå på nostalgijagt i udstillingerne
I museets udstillinger er der nostalgi for næsten alle generationer. I ”Hjem, kære hjem” får du et morsomt gensyn med mange af de ting, der engang var uundværlige hjælpemidler, men siden endte på pulterkammeret. Se sjove gamle reklamefilm, gå på opdagelse i det topmoderne køkken fra 1962, og giv fødderne et tiltrængt hvil i 60’er-stuen.
Kan du huske dit første fjernsyn eller din første mobiltelefon? I udstillingen ”Smartphonemania” er der stor sandsynlighed for også at finde lige netop din model. Udstillingen bruger smartphonen til at fortælle om de udviklingstrin og innovationer, som gennem genstande som telefoner, radioer, tv’er, computere og elektricitet har bragt os til smartphonen, som vi kender den i dag.

Praktisk information
Museet har åbent alle dage fra kl. 10 til 17 – bemærk at der er åbnet begge mandage i påskeferien. Påskeværkstedet er fra lørdag den 24. marts til og med mandag den 2. april hver dag kl. 11-15:30.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube