Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

I dag kan du møde vores frivillige guide, Henning, som kan fortælle en masse om teknikkens TV-historie og museets flysamling. Henning åbner også gerne op for den fascinerende OB-vogn fra Danmarks Radio, det lille gule fly Jodel 112 og den flotte blå helikopter Bell 47 for interesserede børn. Så hvis du har lyst til at komme ekstraordinært tæt på teknikken, så tag endelig fat i Henning som er på museet fra kl. 10 til 15. Der er ikke adgang til nævnte genstande uden ledsagelse af museumsguide. Covid19 information: Hold min. 1 meters afstand til andre gæster og husk at sprit hænder af ved de opstillede håndspritstandere.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube