• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vinterferie med robotter, robotter og atter robotter…

17 februar kl. 11:00 - 15:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 11:00, repeating until 17. februar 2019

Robotter i vinterferien på Danmarks Tekniske Museum

Leg, lær og udforsk robotter når museet slår dørene op for det store robotværksted i vinterferien. Kom og få de små Ozobot’er til at danse ved hjælp af farvekoder, programmer flotte Fable robotter til at vinke, byg seje børsterobotter til at tage med hjem, bliv venner med Furby eller farvelæg din helt egen robot.

Der vil være robotaktiviteter for børn i alle aldre, så tag både lillebror og storesøster med.

Robotværkstedet er gratis for alle museets besøgende, når entré er betalt. Dog koster “byg-selv-børsterobotterne” 50 kr. pr. stk. i materialer. Vælg selv om du vil bygge den i værkstedet eller tage med hjem.

Robotværkstedet er åbent hver dag i vinterferien fra den 9. februar til og med den 17. februar fra kl. 11 til 15.

Bemærk at museet også har åbent mandag den 11. februar.

Dato:
17 februar