• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Veteranbildag

24 august kl. 11:00 - 15:00

Begivenhed Navigation

Szawe bil front

Kom og oplev museets flotteste veteranbiler og vær heldig at få en tur i en Ford T fra 1914 eller en Buick fra 1924.

Program for veteranbildagen:

Kl. 11:00 – Demonstration og præsentation af museets veteranbil Delaunay-Belleville.
Præsentation af en flot Ford T, og mulighed for en passagertur på museets område, hvor en trehjulet Morgan Supersport Beetleback også viser sine fortræffeligheder frem.
Kl. 13.00 – Demonstration og præsentation af museets veteranbil Szawe.
Præsentation af en betagende Buick, og mulighed for en passagertur på museets område, hvor den trehjulede Morgan Supersport Beetleback igen vises frem.

Det er gratis at deltage i arrangementet, når der er betalt entré til museet. Hver opmærksom på at i tilfælde af dårligt vejr, må vi nøjes med at se nærmere på hvordan bilen virker indendørs.
Museet har åbent fra kl. 10 til 17.

Dato:
24 august