Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Der er åbent i museets Kandestøberi fra kl. 10:30 til 15, hvor der bliver støbt flotte tinsoldater og du selv kan male din egen tinsoldat. Det koster 25 kr. pr. tinsoldat.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Museets frivillige guide, Hardy, viser rundt på museet hver torsdag kl. 13.00. Han fortæller om de gamle biler og Andreas Mogensens rumkapsel.

Introduktion til OPFINDELSER – skabertrang og drømme

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Kom og få en spændende introduktion til museets nye udstilling "OPFINDELSER - skabertrang og drømme" ved samlingsinspektør Susanne Krogh Jensen. Introduktionerne foregår lørdag den 20. juni kl. 10:30, 11:30 og 12:30. Max 25 deltagere – efter først-til-mølle princippet Covid19 information: Hold min. 1 meters afstand til andre gæster og husk at sprit hænder af ved de opstillede håndspritstandere. Introduktionen er gratis, når der er betalt entré til museet.

Tirsdags Rundvisning

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Hver tirsdag er der rundvisning med Poul kl. 11 og kl. 13, som blandt andet fortæller om flysamlingen, de flotte biler og den store modeljernbane.

Rundvisning – luft under vingerne

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Gratis rundvisning ved en af museets frivillige, Per Ottosen, der blandt andet fortæller om den fantastiske flysamling. Hver onsdag kl. 11 og kl. 13.

Museumsguide

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

I dag kan du møde vores frivillige guide, Henning, som kan fortælle en masse om teknikkens TV-historie og museets flysamling. Henning er på museet fra kl. 10 til 15. Covid19 information: Hold min. 1 meters afstand til andre gæster og husk at sprit hænder af ved de opstillede håndspritstandere.

Sommerferiens MAKERSPACE

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

I museets kreative MAKERSPACE kan du finde din indre opfinder frem og løse sjove udfordringer og bygge inspirerende prototyper. Kan du fx konstruere en rumkapsel, der kan få astronauten sikkert ned på jorden? Eller en bro fra Helsingør til Helsingborg, uden brug af lim? Måske går du med en rigtig opfinder i maven, og vil bygge din helt egen opfindelse. Så kan du lade dig inspirere af de 17 verdensmål eller opfindelserne i udstillingen, og bygge en prototype på din egen opfindelse, og hvem ved, måske kan du være med til at løse fremtidens problemer? Sommerferieaktiviteterne i MAKERSPACE foregår i perioden fra lørdag d. 27. juni til og med søndag d. 9. august fra kl. 10:30 til 15. Bemærk særligt program i MAKERSPACE den 20. til 24. juli i anledning af H.C. Ørsted-dagene. Aktivitetsarmbånd der giver adgang til MAKERSPACE koster 25 kr., og I må selvfølgelig tage jeres opfindelser med hjem.

Museumsguide

Sommerferiens MAKERSPACE