• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerferiens MAKERSPACE

5 juli kl. 10:30 - 15:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 10:30, repeating until 9. august 2020

Sommeraktiviteter i museets MAKERSPACE

I museets kreative MAKERSPACE kan du finde din indre opfinder frem og løse sjove udfordringer og bygge inspirerende prototyper. Kan du fx konstruere en rumkapsel, der kan få astronauten sikkert ned på jorden? Eller en bro fra Helsingør til Helsingborg, uden brug af lim? Måske går du med en rigtig opfinder i maven, og vil bygge din helt egen opfindelse. Så kan du lade dig inspirere af de 17 verdensmål eller opfindelserne i udstillingen, og bygge en prototype på din egen opfindelse, og hvem ved, måske kan du være med til at løse fremtidens problemer?

Sommerferieaktiviteterne i MAKERSPACE foregår i perioden fra lørdag d. 27. juni til og med søndag d. 9. august fra kl. 10:30 til 15. Bemærk særligt program i MAKERSPACE den 20. til 24. juli i anledning af H.C. Ørsted-dagene.

Aktivitetsarmbånd der giver adgang til MAKERSPACE koster 25 kr., og I må selvfølgelig tage jeres opfindelser med hjem.

Dato:
Tidspunkt: