• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rumværksted

28 juli kl. 10:30 - 15:30

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 10:30, repeating until 8. august 2021

Byg din egen rumbase af papir og plast, med inspiration fra museets pop-up udstilling RUMBASER. Du kan prøve at bygge flere forskellige modeller, alle inspireret af origami og de rumboliger, som kan ses i udstillingen. Tag billeder af din konstruktioner i et rumlandskab, vælg rekvisitter og se hvordan det ville se ud på overfladen af en anden planet.

Sammen samler vi også ideer til, hvad vi mennesker slet ikke kan undvære, hvis vi rejste til en fremmed planet – og hænger dem op i værkstedet. For hvad er det allervigtigste at tage med fra Jorden – er det et fotografi, blomsterfrø, en sten fra stranden, en CD med musik, en opskrift, eller noget helt andet?

Du kan også farvelægge flotte motiver med rumtema.

Besøg rumværkstedet hver dag i sommerferien fra 10.30 – 15.30. Rumværkstedet er for hele familien og koster 25 kr. pr barn. Medlemmer af U18 klubben er gratis.

Dato:
Tidspunkt:

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25
Helsingør, 3000 Danmark
Telefon:
View Sted Website
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin