Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Kom og lav en flot robotmaske eller prøv de sjove ozobotter, som du kan programmere ved at tegne med tuscher. Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 10:30 til 14 i uge 8 er der en mindre udgave af museets vinterferieværksted med robotter. Værkstedet er gratis, men for at låne en ozobot skal man aflevere kørekort el. lign. som pant.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Museets frivillige guide, Hardy, viser rundt på museet hver torsdag kl. 13.00. Han fortæller om de gamle biler og Andreas Mogensens rumkapsel.

Museumsguide

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

I dag kan du møde vores frivillige guide, Henning, som kan fortælle en masse om teknikkens TV-historie og museets flysamling. Henning er på museet fra kl. 10 til 15.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Der er åbent i museets Kandestøberi fra kl. 10:30 til 15, hvor der bliver støbt flotte tinsoldater og du selv kan male din egen tinsoldat. Det koster 25 kr. pr. tinsoldat.

Museumsguide

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Hver tirsdag er der rundvisning med Poul kl. 11 og kl. 13, som blandt andet fortæller om flysamlingen, de flotte biler og den store modeljernbane.

Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Gratis rundvisning ved en af museets frivillige, Per Ottosen, der blandt andet fortæller om den fantastiske flysamling. Hver onsdag kl. 11 og kl. 13.