• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Opfind din egen cykel

25 juni kl. 10:30 - 15:30

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 10:30, repeating until 7. august 2022

Begivenhed Navigation

Sommerferien på Danmarks Tekniske Museum står i cyklens tegn. Cykeludstillingen er udvidet med en topmoderne cykel fra det danske banelandshold og historien om Danmark som den cykelnation, vi er i dag. Du kan også følge udviklingen fra den første løbecykel i 1800-tallet, over den skøre væltepeter frem til den cykel, vi kender i dag.

Når du har besøgt udstillingen, kan du i aktivitetsværkstedet tegne din drømmecykel og bagefter tage et billede, hvor du selv sidder på den cykel, du lige har tegnet. Aktivitetsværkstedet har åbent alle dage i sommerferien fra kl. 10:30-15:30, og det er gratis at deltage.

Dato:
Tidspunkt:
Begivenhed Kategori:

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25
Helsingør, 3000 Danmark
Telefon:
Se Sted hjemmeside
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin