• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nat på museet

25 september kl. 17:00 - 21:00

En hyggelig fredag aften med masser af brandbiler, tog og gode fortællinger på museet. Kulturnatten i Helsingør er i år aflyst, men vi fastholder aftenåbent den sidste fredag i september. Så kom og oplev museet med hele familien, mens mørket falder på.

Zonens brandstation vil være bemandet så du kan komme helt tæt på de gamle brand- og redningsbiler, modeljernbanens værksted vil være åbent og museets minitog vil køre udenfor i faklernes skær hele aftenen. Derudover vil der kl. 17:30 og 19:30 være gratis rundvisninger på museet.

”Nat på museet” vil være fra kl. 17 til 21, og i aftenens anledning vil der være særpris på entré – kun 50 kr. pr. voksen. Børn under 18 år er gratis. Billet til minitoget koster 25 kr. pr. person.

Museets café serverer spaghetti med kødsovs, som skal bestilles på forhånd på aj@tekniskmuseum.dk.

Dato:
Tidspunkt: