• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nat på Museet – kvinderne frem i lyset og skattejagt i lommelygtens skær

27. september 2019 kl. 15:00 - 19:00

Kom til ’Nat på Museet’ fredag den 27. september i anledning af Kulturnat Helsingør. Vi slukker lyset, men holder dørene åbne frem til kl. 21, så alle kan opleve den unikke stemning på museet – når det er mørkt og historierne træder ud af skyggerne.

BEMÆRK – Den 27. september er der gratis adgang til museet fra kl. 17 til 21 i anledning af Kulturnat Helsingør – BEMÆRK

Rundvisning

Kulturnattens rundvisninger vil bringe nogle af de kvindelige videnskabsfolk og opfindere frem i lyset, som ellers ikke er kendt af mange. Det er fx Inge Lehmann, der ændrede ved vores forståelse af verden, da hun beviste, at jordens kerne ikke er flydende, eller Line Bonde, der beviste at kvinder kan de samme ting som mænd, da hun blev Danmarks første jægerpilot.
Rundvisningerne vil begynde kl. 18 og 19:30

Skattejagt for hele familien
Museet tilbyder også en helt særlig oplevelse for børn og alle barnlige sjæle. Grib din lommelygte og udforsk museet på en sjov skattejagt, hvor du vil opleve museet fra en helt ny vinkel. Historierne og personerne bag folder sig ud i lygtens skær, og alle der gennemfører skattejagten vinder en præmie.

Dato:
27. september 2019