Modeljernbanetræf

13 september kl. 10:00 - 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 13. september 2020 at 10:00

BEMÆRK at i år skal alle gæster bestille entrébilletter på forhånd – link til tilmelding kommer snarest.

Den 12. og 13. september er det igen blevet tid til årets modeljernbanetræf, der fylder museet med modeljernbaner i alle størrelser.

Modeltogene vil køre rundt mellem museets udstillinger, så alle besøgende kan opleve jernbanerne på helt tæt hold. Der vil være alt fra små baneanlæg på 2×2 meter med masser af finurlige detaljer til kæmpe anlæg med mange tog og lange vognsæt. Så kom og få en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Museets udendørs minitog kører også hele weekenden, så du kan få luft i håret og en sjov tur rundt på museets 800 meter lange togbane.

Modeljernbanetræffet er for alle museets gæster i weekenden 12. og 13. september fra kl. 10 til 17.

Dato:
Tidspunkt: