• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Onsdags rundvisning

Tilbagevendende begivenhed se alle

3 november kl. 10:30 13:00

Gratis rundvisning ved en af museets frivillige, Per Ottosen, der blandt andet fortæller om den fantastiske samling af flyvemaskiner, rumfart og raketter. Hver onsdag kl. 10:30 og kl. 13. Rundvisningen er gratis når entré er betalt. Max 25 deltagere – efter først-til-mølle princippet Covid19 information: Hold min. 1 meters afstand til andre gæster og husk at sprit hænder af ved de opstillede håndspritstandere. Rundvisningerne er for alle museets gæster, dog anbefaler vi skoler og institutioner at bestille en privat rundvisning eller undervisning. For mere information kontakt skoletjenesten@tekniskmuseum.dk eller gå ind under Undervisning.

Dato:
Tidspunkt:
Fabriksvej 25
Helsingør, 3000 Danmark
View Sted Website
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin