Kom med til optagelserne på julekalenderen ”Universet Direkte”

21 december kl. 15:00 15:30

jul danmarks tekniske museum

I forbindelse med TV2’s julekalender ”Kometernes Jul” bliver der hver dag sendt en live julekalender på TV2/Play, der går tættere på årets naturvidenskabelige tema.

Den 21. december kl. 15 kan du være med til optagelserne af dagens afsnit, når det finder sted midt i museets haller.

Børn i alle aldre er velkomne til at være publikum, hvor de udover julestemning og varm kakao, også kan blive lidt klogere på solcelleenergi og rumfart.

Bemærk venligst at der vil være koldt hvor optagelserne finder sted, da museets udstillingshaller ikke kan opvarmes. Derfor opfordrer vi til at man beholder sit overtøj på, når man går ind på museet.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin