• Denne begivenhed er allerede afholdt.

International Science Museum Day

10 november kl. 10:00 - 16:00

Kom og gå på opdagelse i opfindelsernes verden søndag den 10. november fra kl. 10-16.

Der er de opfindelser, der redder liv, dem som gør livet nemmere og så er der dem, der gør hverdagen en hel del sjovere. På den internationale mærkedag for tekniske museer har Danmarks Tekniske Museum valgt at sætte fokus på et bredt udvalg af opfindelser, der findes både på jorden og i rummet.

Fejringen er et samarbejde mellem UNESCO, den internationale museumsorganisation ICOM og sammenslutningen af tekniske museer, og den finder sted den 10. november hvert år. Formålet er at få mennesker i hele verden til at engagere sig i nogle af de udfordringer, som vi står med, hvis verden skal udvikle sig i en bæredygtig retning.

Dato:
Tidspunkt: