• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grøn Bolig Dag

27 november kl. 10:00 16:00

Grøn Bolig Dag på Danmarks Tekniske Museum

Helsingør Kommune inviterer til et spændende besøg på Danmarks Tekniske Museum lørdag den 27. november fra 10:00 til 16:00, hvor I samtidig kan blive klogere på energirenovering af jeres bolig.

Gratis adgang – ingen tilmelding

Hvad kan I se og opleve? Grøn Bolig Dag har fokus på at give inspiration og råd til hvordan I kan gøre CO2 aftrykket i jeres hus lavere. Én af de bedste måder er at energieffektivisere og sikre den grønneste energi til varme og strøm.

I kan møde dygtige folk fra Klimasekretariatet, Videncentret Bolius og SparEnergi, der fortæller om fordelene ved energirenovering, og giver råd om hvad der kan gøres i jeres hus.

Lokale håndværkere kan fortælle om de tekniske løsninger, hvad priserne ligger på, og give råd til hvordan I griber en energirenovering an.

Alt har jo en pris, så før I kan spare og nyde fordelene, skal der investeres. Her vil lånerådgivere fra lokale banker hjælpe med at finde de grønne finansieringsmuligheder, der giver bedst mening i forhold til jeres specifikke behov.

Og mens de voksne bliver klogere, kan ungerne opleve de mange sjove ting, som Danmarks Tekniske Museum kan byde på, bl.a. opvarmet legeområde til de små (3 – 6 år), gamer-udstillingen, turen i rummet og energiens historie.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin