• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fredags Rundvisning

Tilbagevendende begivenhed se alle

5 november kl. 10:30 13:00

Museets frivillige guide, Jan, viser rundt på museet hver fredag kl. 10.30 og kl. 13.00. Han fortæller om de gamle biler og flyvemaskiner, Andreas Mogensens rumkapsel og vores modeljernbane. Max 25 deltagere – efter først-til-mølle princippet Covid19 information: Hold min. 1 meters afstand til andre gæster og husk at sprit hænder af ved de opstillede håndspritstandere. Rundvisningen er gratis når entré til museet er betalt. Rundvisningerne er for alle museets gæster, dog anbefaler vi skoler og institutioner at bestille en privat rundvisning eller undervisning. For mere information kontakt skoletjenesten@tekniskmuseum.dk eller gå ind under Undervisning.

Dato:
Tidspunkt:
Fabriksvej 25
Helsingør, 3000 Danmark
View Sted Website
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin