• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsferien

Tilbagevendende begivenhed se alle

21 oktober kl. 10:00 17:00

Tag på museum og spil! I udstillingen GAMER får du et indblik i en af de mest udbredte fritidsinteresser i dag, nemlig gaming. Kom og dyst i Space Invaders! og Pac-Man, slå en high-score og vind familiens håneret resten af ferien.

RUMBASER – sidste chance Efterårsferien er sidste chance for at opleve udstillingen RUMBASER, hvor du kan se hvordan teknologi er med til at designe en ny tid af menneskelige boformer i rummet. Udstillingen udbygger museets permanente rumudstilling, hvor du kan se rumkapslen, der bragte Andreas Mogensen ud i rummet, som den første dansker.

Fra kul til grønne brændstoffer I udstillingen SORT ENERGI & GRØNNE HÅB kommer du med på en rejse gennem energiens historie, og får et kig ud i fremtidens grønne energilandskab. Udstillingen fortæller historien om, hvordan kul reddede Danmarks skove, hvordan elektriciteten revolutionerede vores hjem, og den tager dig med helt frem til hvordan data og streaming påvirker klodens klima.

BEMÆRK nedenstående aktiviteter er kun på udvalgte dage i efterårsferien

Bemandet redningsstation Oplev museets redningsstation helt tæt på, når de frivillige fra Zonens Redningskorps åbner op og fortæller om udrykning, redninger og andre gode historier. Der er åben redningsstation mandag til fredag fra kl. 10 til 15.

Rundvisninger Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. 11 og 13 er der gratis rundvisning i museets permanente udstillinger. Begge lørdage i ferien mellem kl. 10 -15 er museets guide også klar til at fortælle dig om udvalgte genstande.

Minitoget Få luft i håret og en tur rundt på museets udendørsareal med minitoget, som kører på den 850 meter lange bane med afgang fra stationen ved parkeringspladsen. Togene kører hver time mellem kl. 11 og 15 tirsdag, onsdag og torsdag i ferien, men kun hvis det ikke regner.

Dato:
Tidspunkt:
Begivenhed Kategori:
Fabriksvej 25
Helsingør, 3000 Danmark
View Sted Website
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin