Danmarks Tekniske Museum Fabriksvej 25, Helsingør

Kom med indenfor i det magnetiske og elektriske værksted, når vi i efterårsferien inviterer til leg og sjove eksperimenter i H.C. Ørsteds fodspor. I museets værksted MAKERSPACE vil der være aktiviteter for både store og små. Leg med de magiske magneter, lav din egen elektromagnet eller byg et kompas, du kan tage med hjem. H.C Ørsted opdagede for 200 år siden elektromagnetismen med enkle eksperimenter, og vi genskaber dem sammen i værkstedet. Se hvordan kompasnålen danser under kobberledningen, og lær hvordan strøm bliver til bevægelse, og hvordan bevægelse bliver til strøm. Vi glæder os til at lege med jer alle dage i efterårsferien fra kl. 10.30-15.00. Aktivitetsarmbånd der giver adgang til værkstedet i MAKERSPACE koster 25 kr.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube