22 september kl. 10:00 - 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 10:00, repeating until 22. september 2021

Den 21. og 22. september 2021 afholder Danmarks Tekniske Museum uddannelsesdagene “Grøn omstilling – dit uddannelsesvalg”.

“Grøn omstilling – dit uddannelsesvalg” er et 3-timers event,  hvor der sættes fokus på, hvordan unge gennem deres uddannelsesvalg aktivt kan bidrage til den grønne omstilling. I løbet af dagene præsenteres 8., 9. og 10. klasser samt ungdomsskoleelever for STEM-uddannelser, virksomheder og rollemodeller, der alle arbejder med grøn omstilling. Dette sker i museets flotte rammer, hvor også udstillingen “SORT ENERGI & GRØNNE HÅB” er en del af programmet.

BEMÆRK: Store dele af museet vil i disse dage være forbeholdt uddannelseseventet, og ikke alle udstillinger vil være tilgængelige for almindeligt publikum.

Arrangementet er gratis og tilmelding sker inden 3. september på  “Grøn omstilling – dit uddannelsesvalg

Eventet er en del Naturvidenskabsfestival og er støttet af Teknologipagten.

Dato:
Tidspunkt:

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25
Helsingør, 3000 Danmark
Telefon:
View Sted Website
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin