Oplev udstillingen NEXT LEVEL og prøv mere end 20 computerspil i efterårsferien

Udfordr dine børn til at opnå hæderen ”Unknown Fighter” eller ”Gamer!” i efterårsferien. Som afslutning på årets særudstilling NEXT LEVEL skruer vi fuldt op for computerspillene og sørger for masser af aktiviteter til både garvede spillere, nye tilhængere og forældre, der selv stod ved arkademaskinerne i 80’erne.

Sidste chance for at nå NEXT LEVEL

Efterårsferien er sidste chance for at opleve og ikke mindst prøve den populære særudstilling NEXT LEVEL, hvor du kan opleve computerspillenes udvikling gennem mere end 50 år. En væsentlig del af udstillingen skal mærkes gennem fingrene, når de danser henover knapper og controllere på Pac-Man, Space Invaders og 18 andre forskellige konsol-, arkade- og computerspil du selv kan spille på. I anledning af ferien går jagten nemlig ind på den højeste score, fede 1. pladser og mange andre seje achievements, som kan samles og tages med hjem til evig håneret.

Aktiviteter for hele familien

Efterårsferiens aktivitetsværksted står også i computerspillenes tegn. Her kan du prøve at programmere computere ved hjælp af frugt, for selvfølgelig kan både æbler, pære og bananer da bruges som computertaster! Eller måske er du mere til at lave din egen controller af pap og sølvpapir og spille Super Mario med den. I værkstedets perlepladehjørne er der også rig mulighed for at slippe kreativiteten fri, og lave flotte vedhæng med farverige spilfigurer.

Rundvisninger

Alle dage i efterårsferien er der introduktion til museet kl. 10:30, med en præsentation af museets udstillinger og nogle af de sejeste genstande, som fx Danmarks ældste bil Hammelvognen og Andreas Mogensens rumkapsel.

Tirsdag, onsdag, torsdag i ferien er der gratis rundvisninger, hvor man kan komme med rundt i museets samling og høre om fly, biler og raketter.

Parkbanen

Få luft i håret og en tur rundt på museets udendørsareal med minitoget, Parkbanen, som kører udenfor museet på den 850 meter lange bane med afgang fra stationen ved parkeringspladsen. Bemærk at togene kun kører tirsdag, onsdag og torsdag i efterårsferien, og desværre ikke hvis det regner.

Praktisk information

Museet har åbent alle dage i ferien fra kl. 10 til 17 – også mandag den 14. oktober. Entré er gratis for børn under 18 år, 90 kr. for voksne og 80 kr. for pensionister og studerende.

Aktivitetsværkstedet har åbent alle dage i efterårsferien fra 11 til 15, og er gratis når entreen er betalt. Billet til minitoget, Parkbanen koster 20 kr. pr. person.