Ud i rummet!

På museet! - se evt. også vores online version af forløbet

Målgruppe: 1. – 3. klasse

Fag: Historie, Natur og teknologi

Varighed: 60 min.

Maks. deltagere: 28 elever

Pris: 500 kr.

I dette forløb skal I med ud i rummet. Vi tager rejsen ligesom Andreas Mogensen - lige fra at være i astronauttræning, til at samle raketten, til at rejse ud til Den internationale rumstation og tilbage. Alt dette foregår i museets rumudstilling, hvor I kan se den rumkapsel, der førte Andreas Mogensen ud til Den Internationale Rumstation.

I skal høre en masse om rumfart, hvordan man fx er vægtløs ude i rummet og må spænde sig fast til sin seng, når man skal sove. Og om alt det som Andreas Mogensen oplevede på sin rumrejse. Desuden har museet lavet en rumkapsel, hvor børnene kan lege, at de er astronauter og blive sendt ud i universet.

Undervisningsmål for online undervisning:

• Eleven udvikler et sprog indenfor rummet og rumfart.
  • Eleven bliver introduceret til tyngdekraft og vægtløshed gennem ’rejsen med Andreas Mogensen’ til Den Internationale Rumstation ISS og ved enkle observationer og forsøg.
  • Eleven lærer om rummet gennem leg og fantasi og kreativitet

Book besøg her

skoletjenesten@tekniskmuseum.dk
Skoletjenesten holder åbent tirsdag-torsdag kl. 13.00 -15.30

Det er ikke muligt at ringe og bestille forløb i sommerferien. Skoletjenesten kan stadig kontaktes via mail.

Oplys ved bestilling:

• Skolens navn og adresse
  • Kontaktperson
  • Telefonnummer og email
  • Antal elever og lærere
  • Klassetrin, samt ønsket undervisningsforløb
  • Mulige datoer og tidspunkter
  • Hvis der skal betales via EAN, bedes dette oplyses på forhånd.
Danmarks Tekniske Museum © 2022