Påskeferie: Robotter, elbiler og flyvefærdige kyllinger

Der er masser at gå i gang med i påskeferien på Danmarks Tekniske Museum. Du kan bygge en sej kyllingerobot, opleve den rigtige elbil Hope Whisper kendt fra den biograf aktuelle film DAN DREAM eller tage en tur på museets udendørs togbane.

Kyllingerobotter alle dage fra kl. 11 til 15:30

I hele ferien kan du bygge din egen løbske påskekylling-børsterobot eller lave en flot påskekylling-dåserobot. Det vil også være muligt at opleve en række forskellige robotter, møde C-3PO og R2D2´s fætter og se vores flotte Terminator og West World robotter. Du kan også klappe vores dinosaur robotter eller prøve at programmere en Thymio og en Lego Mindstorm robot.

Særrundvisning torsdag den 13. april kl. 14

Skærtorsdag byder på en unik oplevelse, hvor du kan komme med på rundtur i museets store samling af elbiler og høre den rigtige fortælling om Hope Whisper bilen, som har inspireret Casper Christensen og Frank Hvam til deres aktuelle film DAN DREAM. Den danske elbils drøm brast med den legendariske katastrofale præsentation i 1983 i Forum, og overskriften dagen efter var ”No Hope”. Bilen er i dag udstillet på Danmarks Tekniske Museum.

Toget kører lørdag den 15. april fra kl. 11 til 15

Påskelørdag kan du komme ud at køre på museets udendørs togbane, Parkbanen. Hele vinteren har museets frivillige gjort tog og skinner klar, så de nu er tip top og klar til at give både små og store en hyggelig oplevelse.