Fra fjer til fly

Fag: Historie, Fysik/kemi, Håndværk og design, Natur/teknologi

Varighed: 1½ time

Maks. deltagere: 28 elever

Pris: 400 kr. + materialer 100 kr.

Kan mennesket lære at flyve ved at se på fuglene, eller er det noget helt andet, der skal til for at overvinde tyngdekraften? Og flyver en luftballon, fordi man putter en sky ind i den?

I dette undervisningsforløb ser vi nærmere på menneskets mange eksperimenter med at flyve og taler om flyvningens fysik. I udstillingerne studerer vi museets mange flyvemaskiner.

Vi ser f.eks. på vingernes forskellige form og går om bord i en DC-3. Vi afslutter forløbet med at lave vores egne svævefly i balsatræ.

Del og print:

FacebookPrint

Book besøg her

skoletjenesten@tekniskmuseum.dk

Oplys ved bestilling skolens navn og adresse, antal elever og lærere, klassetrin, samt ønsket undervisningsforløb og mulige datoer og tidspunkter. Hvis der skal betales via EAN, bedes dette oplyses på forhånd