Lav opfindelser og byg prototyper hver dag i sommerferien

Går du med en opfinder i maven? – så besøg Danmarks Tekniske Museum i sommerferien, hvor museets prototype-fabrik holder åbent og du får frie hænder i opfinderværkstedet. Kom og se hvor langt du kan komme med pap, papir, dåser, træ, metal, plastikflasker og lim.

Hver dag vil opfinderværksted være åbent, hvor du kan udvikle en idé og lave din egen opfindelse. Så kom og hør hvordan man bliver opfinder, og bliv inspireret af de mange opfindelser og prototyper som museet har udstillet. Du kan også prøve kræfter med at lave en selvkørende musefældebil eller en sej balsatræsflyver.

Mange af de største danske virksomheder er startet med en opfindelse, som så er afprøvet i en model, en såkaldt prototype. På Danmarks Tekniske Museum kan man fx se de originale LEGO klodser, der blev grundlaget for en af de største danske eksportsucceser, og æggebakkerne fra firmaet Brdr. Hartmanns, som alle kender i dag.

Sommerferieaktiviteterne foregår i perioden fra lørdag d. 24. juni til og med søndag d. 13. august fra kl. 11 til 15:30. Det koster 20 kr. pr. opfindelse du bygger.