Højeste besøgstal for juli måned i 6 år

Danmarks Tekniske Museum i Helsingør havde i juli måned besøg af 8.327 gæster. Der er tale om det bedste resultat i de seneste 6 år og en fremgang på 2%.
Det totale besøgstal for året til dato er ligeledes gået frem med 12% i forhold til 2017, hvilket gør forår og sommer 2018 til det bedst besøgte i over 20 år på museet.

Besøgsfremgangen for året til dato er godt 12 % i forhold til rekordåret 2017, og der kan noteres fremgang både i forhold til danske og internationale gæster.
(År til dato 2018; 40.212 mod samme tid sidste år 2017; 35.602).

”Vi er utrolig stolte af at kunne præstere det bedste besøgstal i over 20 år.
Både de danske og internationale gæster kvitterer således på flotteste vis for medarbejdernes store indsats for at formidle ikke blot teknologi og innovation, men også rumfart, kommunikation, industri, moderne robotteknologi og naturvidenskab.

Ingen tvivl om, at Andreas Mogensens rumkapsel har givet en større opmærksomhed omkring museet, men også vores øvrige aktiviteter med undervisning samt aktiviteter på vores værksteder i weekender og ferier bærer frugt.
Gæsterne får en ordentlig en på opleveren, når de kommer her og det ser ud til, at de kan lide det – så vi fortsætter med øget kraft på den fornyelse og udvikling af Danmarks Tekniske Museum, som vi er i gang med, målet er at alle danskere skal kende museet”,
siger direktør Jesper Buris Larsen.

Besøgstallet er registreringen af de gæster, der har besøgt museets udstillinger.
Udover det registrerede besøgstal på museet, er der i løbet af forår og sommer 2018 lavet en række arrangementer udenfor museet hos samarbejdspartnere, disse tæller ikke med i opgørelsen.

Museet har desuden registreret en solid tilgang af medlemmer i museumsklubben TMV, Teknisk Museums Venner.