Find Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

21 juli kl. 11:00 - 15:00

An event every day that begins at 11:00am, repeating until 12. august 2018

I museets raketværksted kan du bygge din egen raket af fx pap, papir, dåser, træ, metal, guld, sølv og piberensere. Raketten kan du udstille på museet eller tage med hjem. I løbet af dagen vil der være rumforsøg med raketaffyringer i museets astronautskole, hvor du også kan prøve at blive astronaut. Klæd dig ud som astronaut, eller oplev selv i Virtual Reality, hvor hæsblæsende det er at rejse fra den internationale rumstation og ned til jorden, sammen med Andreas Mogensen. Raketværkstedet er åbent hver dag i hele sommerferien fra kl. 11 til 15.

21 juli kl. 11:00 - 15:00
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 11:00am on tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag, repeating until 11. august 2018

Få luft i håret og en tur rundt på museets udendørsareal med minitoget, Parkbanen, som kører udenfor museet på den 850 meter lange bane med afgang fra stationen ved parkeringspladsen. Togene kører tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag i sommerferien, hvis det ikke regner. En tur med toget koster 20 kr. pr. person.

22 juli kl. 11:00 - 15:00

23 juli kl. 11:00 - 15:00