Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenheder Liste Navigation

22 september kl. 11:00 - 15:00
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 11:00am on søndag og lørdag, repeating until 25. november 2018

Andreas Mogensens rumkapsel er landet på museet så du kan opleve den. I museets raketværksted kan du bygge din helt egen raket af pap, papir, dåser, træ, metal, plastikflasker og lim. Raketten kan du udstille på museet eller du kan tage med hjem.

23 september kl. 11:00 - 15:00

29 september kl. 11:00 - 15:00

30 september kl. 11:00 - 15:00

6 oktober kl. 11:00 - 15:00