• Denne begivenhed er allerede afholdt.

DM i papirflyvning

2 september kl. 11:00 - 15:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 2. september 2018 at 11:00am

Den 1. og 2. september er der DM i papirflyvning på Danmarks Tekniske Museum, hvor du har mulighed for at vinde fede præmier.
De fleste af os har prøvet at lave et papirfly med de helt rigtige foldninger, så det kan flyve længst muligt. Men at få et papirfly til at flyve mere end 25 meter er ikke let. Det kræver et sirligt foldet fly og den helt rigtige kasteteknik.
Der vil være to discipliner når Danmarks Tekniske Museum afholder DM i papirflyvning, så du kan dyste med dit eget fly i flyvelængde og bedst designede fly. Museet har indrettet et værksted, hvor man kan designe og udvikle sit eget fly. Derefter afprøver man sit fly på banen i museets store hal, hvor ens papirfly flyver om kap med de store fly, som er udstillet på museet. Konkurrencerne foregår den 1. og 2. september mellem kl. 11 og 15.

Dato:
Tidspunkt: