Fars dag – et brøl af en maskinfest for hele familien!

Så er det igen blevet tid til at skrue op for røg og damp på Danmarks Tekniske Museum, som fejrer Fars dag med et væld af tilbud for alle maskinglade. Der vil være alt fra veteranbiler og robotter til F-16 jagerfly, så der er noget for både store og små.

Museets veteranbiler kommer ud for at ryste støvet af sig. Du kan blandt andet se den flotte gule Munktell vejtromle fra 1926 og intet mindre end Verdens ældste kørende bil: Hammelvognen fra 1888.

Der er selvfølgelig også masser man selv kan røre, føle og trykke på. Prøv de populære Segways eller nyd udsigten fra F-16 flyets cockpit.
Igen i år vil vi anrette “knust bil til frokost” efter opskriften: Antænd et bilvrag, sluk det ved hjælp af museets veteranbrandbiler og knus bilen ved at køre over det med en kampvogn – så er der serveret!

Fars dag arrangementet foregår mandag den 5. juni fra kl. 10 til 17. Der er gratis adgang for alle under 18 år. Entré er 90 kr. for voksne og 80 kr. for pensionister/studerende. Nogle af aktiviteterne til Fars Dag kræver billet, som koster 20 kr. og kan købes på pladsen.

Fars dag program 2017

  • 5. juni 2017
  • 10:00